Gebruikersonderzoek onder online bezoekers websites gemeente

Deze week start een gebruikersonderzoek onder alle bezoekers van de websites van de gemeente. We willen graag weten waarvoor bezoekers de websites bezoeken en wat ze van de sites vinden. Onder de deelnemers aan het onderzoek verloten we 3 VVV-bonnen ter waarde van € 50,-.

Burgemeester Annette Bronsvoort: “We willen graag weten van onze online bezoekers wat ze van onze websites vinden. Bijvoorbeeld of de informatie die zij zoeken goed vindbaar is. En of de informatie begrijpelijk is. Daarom voeren we nu dit onderzoek uit. We hopen dat zoveel mogelijk bezoekers de vragenlijst invullen, zodat we een goed beeld krijgen.”

Websites

Bezoekt u één van onderstaande sites? Dan vragen we u tijdens uw bezoek mee te doen aan het onderzoek. Het meedoen kost enkele minuten van uw tijd.

Wat doen we met de resultaten?

De resultaten worden anoniem verwerkt. We gebruiken deze resultaten om een webstrategie te maken en de websites verder te ontwikkelen en verbeteren.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met Greetje Streng van de afdeling Informatiemanagement. Dat kan via: g.streng@oostgelre.nl of (0544) 39 34 13 / 06 – 24 82 73 48