Geef Lichtenvoorde kleur aanstaande zaterdag op de markt!

Komende zaterdag 19 mei geven we Lichtenvoorde kleur! Van 09.00 tot 12.00 uur zijn een aantal enthousiaste deelnemers van het programmateam op de markt aanwezig. Loop eens langs en ga in gesprek! We zijn benieuwd naar ideeën of vragen. En wie weet kan Geef Lichtenvoorde kleur wat voor jou betekenen of jij voor het programma!

Programma Geef Lichtenvoorde kleur werd in 2015 opgestart. Met een kaartenactie werden ideeën verzameld voor de toekomst van Lichtenvoorde. Die gingen onder andere over gastvrijheid, gezelligheid, voorzieningen, kernwinkelgebied, eigentijds wonen en werken, ondernemerschap, zorg voor elkaar, verenigingsleven, evenementen, toerisme, ontmoeten, innovatie, promotie, bereikbaarheid en uitstraling. Die ideeën werden samengebracht in een mooi visieboekje. Er zijn inmiddels al veel projecten uitgevoerd en er staan er nog meer op de planning!

Vergroenen van het centrum

Een van de projecten waarmee we op dit moment bezig zijn is het vergroenen van het centrum van Lichtenvoorde. Voor iedereen die een bezoekje brengt aan de markt hebben we zaterdag daarom een toepasselijke en kleurrijke attentie (op=op!). Tip: kom langs met jouw fietskrat dan zorgen wij dat deze wordt gevuld!

Meer informatie

Kom zaterdag langs op de markt in Lichtenvoorde! Lukt dat niet en heb je een leuk idee? Neem dan contact op met Vincent Lette. Afhankelijk van het soort initiatief bekijk je samen met hem of en op welke manier de gemeente jouw idee kan ondersteunen. Vincent is bereikbaar via het telefoonnummer (0544) 39 34 54 of per e-mail: v.lette@oostgelre.nl.